Кредит без трудов договор

Бърз Кредит без трудов договор от Бяла Карта Как да изтегля бърз кредит без да съм назначен на постоянен договор и да съм сключил трудов договор? Възможно ли е да бъда одобрен и какви са условията, на които трябва да отговарям за да кандидатствам и получа бърз кредит.

Бърз кредит без трудов договор за граждани на Република България се предлага от няколко институции. Възможностите за този вид кредитиране не са големи, тъй като липсва каквото и да било обезпечение от Ваша страна, но ако все пак попаднете в ситуация, в която се нуждаете спешно от заем, можете да се обърнете към Бяла Карта.

Кредита от Бяла Карта се предоставя под формата на кредитна карта, която е заредена с определена сума, за която сте кандидатствали. Лимита на картата е до 3 000 лева, а предимството и е, че можете да използвате средствата по тази карта от цял Свят. Кандидатства се по телефона ( на номер 0700 20 140) или изцяло онлайн, през сайта на институцията. Процедурата е изключително лесна и бърза, а за резултата от молбата Ви ще бъдете уведомен по телефона. Не е необходимо предварително да посещавате офис на фирмата, всичко се извършва дистанционно, а след одобрение получаваш своята Бяла Карта по-куриер. При доставката, заедно с картата ще получите всички документи и реално тогава ще подпишете своя договор. В документите ще намерите и информация за Вашия профил в сайта на Бяла Карта, откъдето ще получаваш бързо и удобно пълна информация за твоята Бяла Карта.

Плюсовете на бърз кредит от Бяла Карта, е че имаш големи шансове за одобрение дори без да имаш актуален трудов договор. Възможно е да бъдеш одобрен и при Лоша кредитна история, стига кредитния ти рейтинг да не е съвсем безнадежден (например да имаш непогасени над 3 кредита). С Бяла Карта нямате никакви такси за обслужване по картата, както нямате такси и за издаване на самата пластика. Плюс е и достъпа на кеш средства от картата за разлика от обикновените кредитни карти, тъй като с Бяла Карта можете да теглите пари на банкомат без никаква такса! Кредита е удобен и при недостиг на средства до заплата, след което погасявате сумата и няма да имате последващи такси.

Лихвата по-вашата кредитна карта е напълно поносима за подобен вид кредит. Тя е точно 3.6 % на месец, като се начислява само върху липсващата (използваната) сума по картата. Ако например сте одобрен за бърз кредит от 1 000 лева и на третия ден от месеца сте изтеглили 100 лева от картата, то в първия ден на следващия месец ще дължите 103.24 лева, или лихва от само – 3.24 лева. За всякакви справки по разходвани средства от Бяла Карта можете да намерите информация във Вашия клиентски профил в сайта на фирмата – bialakarta.bg.

Трудно ли се погасяват задълженията по Бяла Карта, къде и как?

Важно е да знаете, че задължение за вноска по Бяла Карта имате само тогава, когато сте използвали средства от картата. Ако сте кандидатствали и получили Бяла Карта, но не сте теглили или плащали чрез нея, Вие не дължите нищо, както и нямате ангажимент и такси.

След като сте използвали картата си и дойде време за плащане, за което ще бъдете уведомен чрез SMS и в профила Ви в интернет сайта на Бяла Карта, можете да пристъпите към погасяване по един от следните начини:

  1. В клон на Пощенска Банка;
  2. В офис на FastPay;
  3. Във всяка една банка;
  4. Чрез директен превод от онлайн банкиране;
  5. Погасяване на вноска в офис на CrediTour (нужно е само да посочиш ЕГН на лицето);
  6. В един от многобройните офиси на Изипей в цялата страна (необходимо е само ЕГН).

Важно е да знаете, че за постъпило плащане се приема датата на постъпване на сумата в Бяла Карта, за което е добре да ползвате горепосочените начини по приоритет, както са подредени. Когато погасявате задължение по Бяла Карта по точки 2, 5 и 6 е необходимо да упоменете, че става въпрос за плащане по Бяла Карта към търговец Аксес Файнанс ООД.

Ако сумата, за която сте кандидатствали първоначално след време ви е недостатъчна, можете на всеки три месеца да кандидатствате за увеличение на лимита. За тази цел, е необходимо да сте погасявали редовно вноските си! Опитайте още сега, кандидатствайте и знайте, че докато не теглите средства от картата си или тя е с пълен лимит НЕ ДЪЛЖИТЕ НИТО СТОТИНКА!

Заяви своята Бяла Карта сегаСПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: само до 15.02.2019 г. Бяла Карта е с промоция от 0% лихва за първите два месеца!

„Бяла Карта“ не попада в класацията за Топ 10 фирми за бързи кредити в нашата класация, поради единствената причина, че институцията предлага Кредитна Карта, която е аналог на бързия кредит, но все пак не се води точно бърз кредит.