Бърз кредит до заплата

виж всичко за кредит до заплата онлайнКласичестият бърз кредит до заплата се превърна в един от най-търсените продукти от средностатистическия българин сред компаниите за бързи кредити. Кредитните институции предлагат този продукт като № 1 в портфолиото си, тъй като този вид онлайн заем е един от най-често потребяваните и в същото време най-лесен за връщане. Ако сте на възраст между 24 и 35 години, вероятността да сте търсили или усвоили бърз кредит до заплата е много голяма. Кандидатстването за бърз кредит до получаване на заплата се осъществява както онлайн, така и на място в офисите на големите кредитни компании. Най-добрите фирми за бързи кредити до заплата – Топ 10 на Бързите Кредити – можете да видите от главната страница на сайта и да кандидатствате директно при тях!

Кой може да кандидатства за бърз заем до заплата?

За бърз кредит до заплата може да кандидатства всеки един пълнолетен гражданин на Република България, който работи на срочен или безсрочен трудов договор. Получаването на възнаграждение е гаранция за фирмите за бързи кредити, че при получаване на заплата Вие ще погасите задължението си. Могат да кандидатстват и управители на фирми, както и държавни служители, като няма значение размера на доход определен във вашия трудов договор или заповед.

Бърз заем до заплата, откъде най-добре?

Почти всяка една компания за бързи кредити ще уважи вашето искане за бърз кредит до заплата. Едно от условията, на който трябва да отговаряте, освен това, че трябва да сте назначен на работа или да сте работодател, е да притежавате добра кредитна история, т.е. да не сте попаднал в кредитния регистър като лице с лоша кредитна история. За хора с лоша кредитна история вижте възможностите за финансиране тук. Ако сте изряден платец, то няма да имате никакви проблеми. За първи подобен кредит препоръчваме да използвате услугите на Credissimo, които освен, че ще Ви одобрят на момента (единствено ако сте изряден платец и нямате много кредити на ваше име), ще Ви предложат и първия заем до заплата без лихва! В момента, в които Ви потрябват спешно пари до заплата Credissimo е Вашето решение на задачата. Кандидатства се бързо, без такси, може и онлайн, като ти трябва само данните от личната карта. До 800 лева без лихва получавате още в същия ден – връщате точно толкова колкото сте взели.

Какви са лимитите и условията на кредита до заплата?

Лимита на средствата за бърз заем до заплата обикновенно варира от 3 000 до 5 000 лева, като само по-малки от тези цифри суми е възможно да бъдат получени и върната без да дължите лихва. Самата идея на бързия кредит до заплата е, да успеете да го погасите още с получаването на следващата заплата, а не да задлъжнявате с хиляди левове. Ако все пак Ви трябват повече средства можете да пробвате следното – да кандидатствате в няколко компании за суми, които са обявени без лихва. Така ще получите по-голяма сума от няколко различни кредитора, но всъщност няма да платите лихва. Това условие за безлихвен заем до заплата обикновенно е валидно за първия заем във всяка една фирма за бързи кредити, а в някой за всеки пети заем.

онлайн заем на хора с лошо кредитно досие ЦКР Фератум България ЕООД предлага бърз кредит до заплата без лихва за сума до 800 лева, но обърнете внимание за 1 000 лева лихвата за 30 дни е точно по лев на ден, или връщате 1033,80 след месец, което е добра оферта. Кандидатстването е лесно и може да се осъществи онлайн. Опитайте от тук, кандидатствайте за кредит от Фератум.

Оферти за заем до заплата онлайн

Smilecredit.bg са в кампания и вероятно предлагат най-изгодния кредит до заплата онлайн – до 1 500 лева за 30 дни без нито стотинка лихва. За повече информация посетете сайта на Smilecredit.bg. Друга добра опция за вашия първи заем до заплата онлайн е компанията Vivus! Vivus ще ви даде желаната сума и като нов клиент ще ви опрости лихвата до 400 лева. Сумата от 400 лева може да Ви се стори малко, но това е един напълно логичен заем до заплата, имайки предвид средния размер на работната заплата в нашата страна. Замеа от Вивус до заплата се отпуска до 15 минути, а след като веднъж се регистрирате в сайта им и върнете навреме своя бърз кредит, можете да кандидатствате за бърз кредит до заплата до 1 300 лева без никакви проблеми. Трябват Ви пари за няколко дена до заплата и още се чудите дали да не питате съседа? Забравете това, кандидатствайте от банера и бутона онлайн, решете си проблема и не разваляйте отношенията.

*Възможни са промени в условията на бързите кредити онлайн, за което е добре да следите нашия сайт – основно главната страница, където е поместена информация за Топ 10 на фирмите предлагащи онлайн бързи кредити в България.