Кредит за лица с лоша кредитна история лош ЦКР

Компанията Credissimo предлага първата иновация при бързите кредити онлайн в България – моментално одобрение при кандидатстване за заем. С тази услуга Credissimo се установява като лидер в пазара на бързи кредити онлайн в страната.

Новото въведение позволява разглеждането и одобрението на всеки един онлайн кредит да се извършва автоматично, от изкуствен интелект, който интелект ще връща отговор на кредитоискателя на момента. Без значение от времето на кандидатстване, през деня или нощта, през почивен или празничен ден, изкуственият интелект ще обработва молбата веднага, а клиента ще получи становището си за няколко секунди. Целия процес е напълно защитен от чужда намеса, а данните на потребителите се съхраняват в защитена среда.

Моменталното одобрение при бързите кредити определено ще даде нов тласък на Credissimo, за които клиентите са единственият и основен ключов приоритет. Компанията се доказа като новатор, и тепърва ще очакваме следващите нововъведения, и неслучайно, БАКР „Агенция за кредитен рейтинг“ повиши дългосрочния рейтинга на Credissimo от A (BG) на А+ (BG), като се запазват и оценките на кредитора за дългосрочен и краткосрочен рейтинг, които всъщност са най-високите за България към октомври месец 2018 година.

Освен като лидер в България, Credissimo успешно започна да се налага и в пазара на бързи кредити в Македония и Полша, а скоро се очаква компанията да стъпи и на пазара в далечна Колумбия.

Тенденцията в страната, а и в Европа е повишаване на онлайн кредитите. Според ЦЕБ – Централната европейски банка, над 60% от кредитите до 4000 лева в цяла Европа биват отпускани изцяло онлайн.

Кандидатствай онлайн и получи моментално одобрение